13 febrero 2013

CARNAVAL

CARNESTOLTES 2013

El Carnestoltes de 2013 gira al voltant de l'objectiu de centre:

Els pintors i pintores i les seues obres pictòriques.

HISTORIA CARNESTOLTES 2013
El pati de l'escola es convertix en un museu.Fantasia i color.
-Vinguen amb nosaltres, passegen per les nostres sales i admiren verdaderes obres d'art. !!!.
La nostra visita comença en la sala dels mes xicotets, els xiquets i xiquetes d'Infantil 3 anys.
Tres quadros del gran pintor espanyol Joan Miró coronen esta sala:


“La lluna verda”

“l'Estrela blava”.
En la sala contigua Joan Miró i Paul Klee són els protagonistes. “La ballarina” i “El jardí” de Miró i “El castell i el sol” de Paul Klee són els quadros principals d'este emplaçament. Els xiquets i xiquetes d'Infantil 4 anys representen estos autors. "El jardí"

“La ballarina” “El castell i el sol”
Van Gogh amb la seua “Nit estrelada”, Matisse amb el seu “Pardal i Tauró” i Picasso amb “Els tres músics” son els quadros representants de la sala d'Infantil 5 anys. Colors i figures és combinen en una paleta multicolor donant lloc a quadros realment espectaculars.
“Nit estrelada”“Pardal i Tauró”Els tres músics”










Arriba el moment de recordar quin va ser l'origen de la pintura. No hem d'oblidar que els hòmens/dones prehistòrics amb les seues pintures rupestres van ser els primers a plasmar les seues creacions en les parets de les coves. Amb el pas del temps estes pintures s'han conservat, però pareix que la sala en què s'ubiquen està un poc deteriorada. Uns pintors /es d'ofici reparen els desperfectes que ha causat el pas del temps en la sala de primer cicle de primària.
"Els pintors i pintores d'ofici"













A continuació, pugen i vegen el que els espera en el pis superior. Quadros tan famosos com “El Guernica” de Pablo Picasso, “els Gira-sols” de Vincent Van Gogh, “M-maybe” de Roy Lichtenstein, “El jardí” de Joan Miró, “els quadros de colors” de Paul Klee i “Las meninas” de Diego de Velázquez ,és combinen en una gran paleta de color. Els/les alumnes de segon enllustre de primària mesclen colors amb els seus pinzells per a crear efectes visuals en els seus quadros.
“M-maybe” de Roy Lichtenstein
“El Guernica” de Pablo Picasso,
“El jardí” de Joan Miró,
Els quadros de colors”,
de Paul Klee
“Las meninas” de Diego de Velázquez

Els Gira-sols” de Vincent Van Gogh














Finalment, vinguts de països com França, Àustria i la pròpia Espanya, posen el seu peu en escena els grans protagonistes d'este museu, els pintors. Gustav Klimt, Henry Matisse, Pablo Picasso, Eugenio Salvador Dalí i Joan Miró ens mostren com plasmen les seues idees en els seus meravellosos quadros. Cavallets subjecten quadros, paletes i pinzells donen traços de color en l'aire, grans obres d'art es van formant per a donar lloc a una gran sala, la del tercer cicle de primària.
Pablo Picasso


Joan Miró
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...